ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας στο Λίβανο – Θα συναντήσει τον πρόεδρο Αούν και τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Ο Νίκος Δένδιας στο Λίβανο – Θα συναντήσει τον πρόεδρο Αούν και τον Πατριάρχη Αντιοχείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αναχωρεί για επίσημη επίσκεψη στον Λίβανο, όπου θα τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ζοζέφ Αούν, στη Βηρυτό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Δένδιας θα συνομιλήσει με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Δρ. Ταρέκ Μίτρι, τον Υπουργό Άμυνας, Μισέλ Μενασσά, και τον Υπουργό Πολιτισμού, Δρ. Γασσάν Σαλαμέ, ενισχύοντας τις διμερείς σχέσεις σε κρίσιμους τομείς.

Επιπλέον, ο Υπουργός θα επισκεφθεί το Μπαλαμάντ, όπου θα συναντηθεί με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας, κ.κ. Ιωάννη Ι΄, στην Πατριαρχική Έδρα, υπογραμμίζοντας τη σημασία των πολιτιστικών και πνευματικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων – Μήνυμα για συνέχιση των επιχειρήσεων στον Λίβανο

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...