ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμαλιάδα, Αστυνομία, Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, Ειρήνη Μουρτζούκου, Ηλεία, Παιδοκτόνος, Σταύρος Μπαλάσκας, Φυλακές Κορυδαλλού,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή λεκτική επίθεση δέχτηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού από άλλες κρατούμενες, καθώς βρίσκεται πίσω από τα σίδερα μετά την ομολογία της ότι σκότωσε τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα δύο ήταν τα δικά της.
«Έφαγε βρισίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Όπως εξήγησε, η 25χρονη δέχτηκε έντονες λεκτικές επιθέσεις, αλλά δεν υπήρξε καμία σωματική βία, καθώς φρουρείται συνεχώς από το προσωπικό του σωφρονιστικού ιδρύματος.
Ωστόσο, ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου δέχτηκε ξυλοδαρμό στις φυλακές, με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας να σημειώνουν ότι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα επισκεφθούν τον Κορυδαλλό για να διερευνήσουν το περιστατικό και να συλλέξουν καταθέσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα ομολόγησε τη δολοφονία τεσσάρων βρεφών: της μικρότερης αδελφής της, των δύο παιδιών της και του παιδιού μιας φίλης της.
Σχετικά με τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, η κατηγορούμενη αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή.























































