ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ισόβια κάθειρξη και πέντε επιπλέον χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 40χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπως αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της απόφασης προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους συγγενείς της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα και αγκαλιάστηκαν, ενώ ο δράστης παρέμεινε ανέκφραστος στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Το δικαστήριο, μετά από μαραθώνια διαδικασία, υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως για καταδίκη του 40χρονου, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του για μειωμένο καταλογισμό.
Η συγκλονιστική στιγμή κορυφώθηκε όταν ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο, φώναξε:
«Βλέπεις Θανασάκη τι κατάφερες; Μας την έκανες φωτογραφία! Βλέπεις αναίσθητος; Ανέκφραστος για τα 25 χρόνια», εκφράζοντας τον πόνο και την οργή της οικογένειας.























































