ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροσκάφος,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραγγελία-μαμούθ για την αγορά 50 αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων πέτυχε η ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρεία αεροπλάνων Airbus από τον αμερικανικό αερομεταφορέα Delta Air Lines. Η παραγγελία είναι αξίας 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τρέχουσες τιμές όπως ανέφεραν δυο πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα.
Η παραγγελία θα μοιραστεί μεταξύ των αεροσκαφών νέας γενιάς A350-900 και των αναβαθμισμένων αεροπλάνων Α330 παλαιότερης γενιάς.
Η ευρωπαϊκή Airbus βγήκε κερδισμένη σε αυτήν την πολύ σημαντική εμπορική μονομαχία από την ανταγωνίστριά της αμερικανική Boeing καθώς τα αεροσκάφη A330 είναι σχεδόν ετοιμοπαράδοτα σε σχέση με το καμάρι της Boeing το 787 Dreamliner το οποίο έχει σημειώσει sold-out στις έως τώρα πωλήσεις και η νέα παράδοση αεροσκαφών θα καθυστερούσε.
Επισήμως, πάντως, ούτε η Airbus αλλά ούτε και η Delta Air Lines σχολίασαν την είδηση για την αγορά των 50 αεροσκαφών.























































