Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, σε ηλικία 41 ετών

Πέθανε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη,  σε ηλικία 41 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος, Ντέμης Νικολαΐδης,

Σε ηλικία 41 ετών, «έφυγε» από τη ζωή η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ήταν η γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ για 2,5 χρόνια περίπου.

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στα τέλη του 2022.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στη μεγάλη φιέστα της ΑΕΚ τον Μάϊο του 2023.

Ήταν η ημέρα που η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο και ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ δεν έκρυβε τη χαρά του.

Έκτοτε, οι δυο τους προσπάθησαν να είναι διακριτικοί με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ωστόσο η Αλεξάνδρα ακολουθούσε τον Ντέμη στο γήπεδο, ενώ τον παρακολουθούσε και στην εκπομπή όπου εμφανιζόταν.

Το ζευγάρι είχε πάει στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2024, ενώ ακολούθησε και το ταξίδι τους στη Γερμανία για το Euro 2024.

Επίσης, διατηρούσε στενές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου και θεωρούνταν μία από τις πιο αγαπημένες της φίλες.

Η αποκάλυψη για τον καρκίνο

Στις 4 Φεβρουαρίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά Καρκίνου είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε», έγραφε στην ανάρτησή της στέλνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

«Αυτοί οι δυο άνθρωποι δέσανε. Είναι υπέροχα. Ο ένας φέρεται τέλεια στον άλλον. Είναι υπέροχα.

»Μέσα από την Αλεξάνδρα, εγώ αγάπησα τον Ντέμη γιατί είδα το μεγαλείο της ψυχής του και το πόσο τέλειος άνθρωπος είναι.

»Να ξέρετε ότι η Αλεξάνδρα έχει μια πολύ καλή σχέση και με τη Μελίνα και τον Γιώργο, τα παιδιά του και αυτό είναι το πολύ υγιές και όμορφο» είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Την Τρίτη η κηδεία της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου – Τι ζητά η οικογένεια

Συντετριμμένα τα μέλη της οικογένειας της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, που έφυγε τόσο νωρίς απο τη ζωή, σημειώνουν πως η κηδεία της αγαπημένης τους θα τελεστεί την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 12.30 στο κοιμητήριο Χολαργού.

Παράλληλα, η οικογένεια δήλωσε ότι η επιθυμία της είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα».

Από την οικογένεια, χαρακτήρισαν τον καρκίνο που εμφανίστηκε στη ζωή της ως «τέρας» και τόνισαν ότι η Αλεξάνδρα ήταν μαχήτρια όλο το διάστημα που αντιμετώπιζε την ασθένεια.

Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της:

«Εχθές αποχαιρετήσαμε τη μικρή μας αδερφή, Αλεξάνδρα. Ένα κορίτσι με καρδιά μικρού παιδιού. Γιατί αυτό ήταν η Αλεξάνδρα μας, ένα παιδί.

»Μέσα στην τρέλα, στο χαμόγελο, στην ανεμελιά, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους πάντες, ευαίσθητη και συμπονετική.

»Ένα τέρας βρέθηκε μπροστά της και τότε αυτό το παιδί στάθηκε δυνατό, γενναίο και πάλεψε μέχρι τέλους.

»Πάντα με το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια που τη διακατείχε.

»Μια μαχήτρια που μας έμαθε να χαιρόμαστε το κάθε λεπτό που περνάει στη ζωή μας.

»Το πέρασμά της δεν μετριέται σε χρόνια, αλλά σε στιγμές που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στις ζωές μας.

»Αδερφούλα μας πάντα και παντού θα σε έχουμε δίπλα μας. Είσαι το φως που θα μας καθοδηγεί και θα μας προστατεύει.

»Θα αποχαιρετήσουμε την Αλεξάνδρα μας την Τρίτη 26/08, 12.30 στο κοιμητήριο Χολαργού.

»Αντί στεφάνων τα έσοδα να δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. (στο χώρο θα διατίθεται κουτί δωρεών).

»Οι αδερφές και η οικογένειά της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο νοσοκομείο ο Διονύσης Σαββόπουλος υπό στενή ιατρική παρακολούθηση

Λάρισα: Έδωσαν λάθος φάρμακο σε καρκινοπαθή – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Τζο Μπάιντεν: Υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία για καρκίνο του προστάτη

Μάικλ Ντάγκλας: «Το στοματικό σεξ μου προκάλεσε καρκίνο»

Ο επιθετικός καρκίνος του Τζο Μπάιντεν και ερωτήματα για απόκρυψη υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr