ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νικολά Σαρκοζί, πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, αναμένεται να ξεκινήσει την έκτιση πενταετούς ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε για την υπόθεση χρηματοδότησης της προεκλογικής του εκστρατείας από τον Μουαμάρ Καντάφι.
Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πλήρης χρόνος της ποινής ίσως να μην εκτιθεί.
Από την 21η Οκτωβρίου, ο Σαρκοζί θα οδηγηθεί στις φυλακές La Santé στο Παρίσι, σε ειδικά διαμορφωμένο τμήμα για κρατούμενους υψηλού προφίλ, το οποίο απαιτεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά στη σύγχρονη γαλλική ιστορία που πρώην πρόεδρος της χώρας θα οδηγηθεί πραγματικά στη φυλακή.
Σύμφωνα με το France Info, ο Σαρκοζί θα φιλοξενηθεί σε μονό κελί, με δικαίωμα σε τρεις επισκέψεις εβδομαδιαίως και δύο καθημερινές εξόδους για περίπατο.
Λόγω της ηλικίας του -είναι 70 ετών- ο πρώην πρόεδρος έχει τη δυνατότητα να υποβάλει άμεσα αίτημα για υπό όρους απόλυση, το οποίο θα πρέπει να εξετάσει το Εφετείο εντός διμήνου.
Η καταδικαστική απόφαση σχετίζεται με την πολυσυζητημένη υπόθεση της φερόμενης παράνομης χρηματοδότησης της νικηφόρας προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 από τον πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι.























































