ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Βουδαπέστη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (16/10) ότι η τηλεφωνική του επικοινωνία νωρίτερα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και η οποία διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, ήταν «καλή και παραγωγική», και πως συμφώνησαν να συγκαλέσουν συνάντηση υψηλόβαθμων αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, την επόμενη εβδομάδα.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο Πούτιν θα συναντηθούν ξανά στη Βουδαπέστη «για να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε αυτόν τον “άδοξο” Πόλεμο σε ένα τέλος».
Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα συζητήσει την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Πούτιν και με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο, αλλά πιστεύει ότι σήμερα «σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος».
Ο Αμερικανός Πρόεδρος εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι «η επιτυχία στη Μέση Ανατολή θα βοηθήσει στη διαπραγμάτευσή μας για την επίτευξη του τέλους του Πολέμου με τη Ρωσία/Ουκρανία».
«Μόλις ολοκλήρωσα την τηλεφωνική μου συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία ήταν πολύ παραγωγική. Ο Πρόεδρος Πούτιν συνεχάρη εμένα και τις Ηνωμένες Πολιτείες για το μεγάλο επίτευγμα της ειρήνης στη Μέση Ανατολή, κάτι που, όπως είπε, ήταν όνειρο για αιώνες.
»Πιστεύω πραγματικά ότι η επιτυχία στη Μέση Ανατολή θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις μας για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία/Ουκρανία».
Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Πρόεδρος Πούτιν ευχαρίστησε την Πρώτη Κυρία, Μελάνια, για την ενασχόλησή της με τα παιδιά.
»Ήταν πολύ ευγνώμων και είπε ότι αυτό θα συνεχιστεί. Αφιερώσαμε επίσης πολύ χρόνο συζητώντας για το εμπόριο μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών όταν τελειώσει ο πόλεμος με την Ουκρανία».























































