ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμίρης του Κατάρ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατάρ, Μάρκο Ρούμπιο, Ντόναλντ Τραμπ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα συναντηθεί με τον Εμίρη και τον Πρωθυπουργό του Κατάρ εντός του προεδρικού αεροσκάφους «Air Force One» κατά τη διάρκεια ενδιάμεσου σταθμού ανεφοδιασμού στο Κατάρ, καθ’ οδόν προς τη Μαλαισία για περιφερειακή σύνοδο κορυφής, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, θα είναι μαζί με τον Πρόεδρο Τραμπ στο Κατάρ.
Ο κ. Ρούμπιο αναχωρεί από το Ισραήλ έπειτα από διήμερο ταξίδι, στο πλαίσιο των διαδοχικών επισκέψεων αξιωματούχων της κυβέρνησης Τραμπ στο Ισραήλ, με στόχο τη διασφάλιση της τήρησης της εκεχειρίας στη Γάζα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Ρούμπιο θα μεταβεί αεροπορικώς στο Κατάρ για να συμμετάσχει στη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του Εμίρη και του Πρωθυπουργού του Κατάρ.























































