ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Η εν λόγω Σύνοδος αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα, καθώς πραγματοποιείται δύο χρόνια μετά την 9η Τριμερή Σύνοδο που φιλοξενήθηκε στη Λευκωσία, στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 και μετά τα επακόλουθα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου 2023.
«Η πραγματοποίηση της 10ης Τριμερούς Συνόδου επιβεβαιώνει τη συνέχεια, τη θεσμική ωρίμανση και τη στρατηγική ανθεκτικότητα του σχήματος, το οποίο έχει εδραιωθεί ως πυλώνας περιφερειακής συνεργασίας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο», τονίζει ο κ. Λετυμπιώτης.























































