ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Κιρ Στάρμερ, Νικολάς Μαδούρο,


















































Το μυστικό αμερικανικό Κέντρο Επιχειρήσεων που «κρύβεται» στο Ισραήλ
Αλί Λαριτζανί: Περισσότεροι από 500 Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί σε λίγες μέρες
Η Τουρκία ετοιμάζεται να εισβάλει στο Ιράν - Ονομάζει την εισβολή-κατοχή «ζώνη ασφαλείας»
Έκκληση Κούρδου ηγέτη για μαζική λιποταξία από τον ιρανικό στρατό
Πώς ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ ανήλθε στην εξουσία μετά την εξόντωση του πατέρα του 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο σοσιαλιστής Βρετανός Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, δήλωσε το Σάββατο 03/01 πως «δεν θα χύσει δάκρυα» για το τέλος της διακυβέρνησης του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, επιβεβαιώνοντας την πάγια αντίθεση της Βρετανίας προς την κυβέρνησή του.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει εδώ και καιρό τη μετάβαση της εξουσίας στη Βενεζουέλα.
»Θεωρούσαμε τον Μαδούρο παράνομο Πρόεδρο και δεν χύνουμε δάκρυα για το τέλος του καθεστώτος του», ανέφερε ο Στάρμερ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X».
«Σήμερα το πρωί επανέλαβα τη στήριξή μου στο διεθνές δίκαιο».
Ο Στάρμερ δήλωσε πως ελπίζει σε μια μετάβαση προς μια κυβέρνηση που «θα αντανακλά τη βούληση του λαού της Βενεζουέλας».
«Η βρετανική κυβέρνηση θα συζητήσει την εξελισσόμενη κατάσταση με τους Αμερικανούς ομολόγους της τις επόμενες ημέρες, καθώς επιδιώκουμε μια ασφαλή και ειρηνική μετάβαση σε μια νόμιμη κυβέρνηση, η οποία θα εκφράζει τη θέληση του λαού της Βενεζουέλας».























































