ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ινδία ή Μπάρατ, Ναρέντρα Μόντι, Ντόναλντ Τραμπ, Πετρέλαιο, Ρωσία,

















































Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ
Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον - Που θα μιλήσει, ποιους θα συναντήσει
Ο 78χρονος Τόμας Μπάρακ νεο-οθωμανός «πλασιέ» - Διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία θα παραλάβει F-35
Ο πολιτικά αποτυχημένος Νίκος Μπίστης αποχώρησε από τη Νέα Αριστερά παριστάνοντας τον «φίλο» του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι κατέληξε σε εμπορική συμφωνία με την Ινδία, η οποία – όπως είπε – συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία και να αγοράσει περισσότερο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ενδεχομένως από τη Βενεζουέλα.
Η «εμπορική συμφωνία» που ανακοίνωσε ο Τραμπ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, προβλέπει τη μείωση των δασμών στα ινδικά προϊόντα στο 18%, από το τρέχον 25%.
Ο Ινδός πρωθυπουργός «συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο» και δεσμεύτηκε να αγοράσει «περισσότερο πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ενδεχομένως, από τη Βενεζουέλα», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω ανάρτησης στο δικό του δίκτυό Truth Social.






















































