ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φάση κινητοποιήσεων εισέρχεται η ΑΔΕΔΥ, όπως αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιό της που συνεδρίασε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026.
Το επόμενο διάστημα, η Εκτελεστική Επιτροπή καλείται να προχωρήσει στον προσδιορισμό απεργιών για τους δημόσιους υπαλλήλους, ενώ αποφασίστηκε η συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στα συλλαλητήρια των συνδικάτων για τα 3 χρόνια από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, με συγκέντρωση στην Αθήνα στις 12.00 στο Σύνταγμα.
Το Γενικό Συμβούλιο άναψε επίσης «πράσινο φως» στην προκήρυξη απεργίας-αποχής από τις διατάξεις του ν. 4940/2022 για την «αξιολόγηση» στο Δημόσιο, για όσες Ομοσπονδίες το ζητήσουν.
Επίσης, αποφάσισε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα διατάξεων του νέου Πειθαρχικού Δικαίου.























































