ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 19χρονη και μια 20χρονη έπεσαν θύματα δύο επιτήδειων, ηλικίας 21 και 17 ετών στη Θεσσαλονίκη. Οι αλλοδαποί δράστες τις έπεισαν ότι θα συνάψουν ερωτικό δεσμό, με αποτέλεσμα αυτές να εγκαταλείψουν την Καβάλα και να εγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη μαζί τους, σε διαφορετικές κατοικίες.
Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν, αφού από τον Μάρτιο έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι δύο άντρες, με τη χρήση σωματικής βίας τις εξέδιδαν σε διάφορους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας τις αμοιβές.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 21χρονου αλλοδαπού, εντοπίσθηκαν ο ίδιος και ο 42χρονος πατέρας του, οι οποίοι συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και θα απελαθούν.























































