ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμυντική Βιομηχανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Μοχαμάντ Μπακέρ Καλιμπάφ, Πολεμική Βιομηχανία,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ιράν θα «συνεχίσει τον αγώνα» εναντίον των ΗΠΑ και του Ισραήλ «μέχρι ο εχθρός να μετανιώσει πραγματικά για την επίθεσή του», διεμήνυσε τη Δευτέρα 16/03 ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας.
«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε κατάπαυση του πυρός έως ότου ο εχθρός δείξει μεταμέλεια και διαμορφωθούν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες και συνθήκες ασφαλείας στον κόσμο και την περιοχή», δήλωσε ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γκαλιμπάφ, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars.
Ο Γκαλιμπάφ εξήρε επίσης την ικανότητα του ιρανικού καθεστώτος να κατασκευάζει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) με ταχύτητα και χαμηλό κόστος.
«Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα πυραύλων και drones και, καθώς η τεχνολογία αυτή είναι εγχώρια, έχουμε επίσης τη δυνατότητα να τα παράγουμε με πολύ υψηλότερο ρυθμό και σε πολύ χαμηλότερο κόστος από τους αναχαιτιστικούς πυραύλους του εχθρού», επεσήμανε.























































