ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμυντική Βιομηχανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Μοχαμάντ Μπακέρ Καλιμπάφ, Πολεμική Βιομηχανία,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ιράν θα «συνεχίσει τον αγώνα» εναντίον των ΗΠΑ και του Ισραήλ «μέχρι ο εχθρός να μετανιώσει πραγματικά για την επίθεσή του», διεμήνυσε τη Δευτέρα 16/03 ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας.
«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε κατάπαυση του πυρός έως ότου ο εχθρός δείξει μεταμέλεια και διαμορφωθούν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες και συνθήκες ασφαλείας στον κόσμο και την περιοχή», δήλωσε ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γκαλιμπάφ, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars.
Ο Γκαλιμπάφ εξήρε επίσης την ικανότητα του ιρανικού καθεστώτος να κατασκευάζει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) με ταχύτητα και χαμηλό κόστος.
«Διαθέτουμε επαρκή αποθέματα πυραύλων και drones και, καθώς η τεχνολογία αυτή είναι εγχώρια, έχουμε επίσης τη δυνατότητα να τα παράγουμε με πολύ υψηλότερο ρυθμό και σε πολύ χαμηλότερο κόστος από τους αναχαιτιστικούς πυραύλους του εχθρού», επεσήμανε.























































