ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το κόμμα Τσίπρα έχει όνομα: ΕΛΑΣ (Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη)
Θοδωρής Κολυδάς: Πότε έρχεται πραγματικά η ζέστη στην Ελλάδα
Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας εχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας - Οι Έλληνες σήμερα οι φτωχότεροι της ΕΕ
Κώστας Καραμανλής: Νέες αιχμές κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές, κράτος δικαίου και εξωτερική πολιτική
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέρριψε αμερικανικό drone MQ-9 και έβαλε εναντίον μαχητικού F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσημα ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Ναΐμ Κασέμ, είναι νεκρός.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), το κορυφαίο στέλεχος της υποστηριζόμενης από το Ιράν οργάνωσης στοχοποιήθηκε και εξουδετερώθηκε σε πρόσφατο πλήγμα ακριβείας.
Παράλληλα, οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι ο γραμματέας του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Ναΐμ Κασέμ, σκοτώθηκε σε χθεσινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό.
Ο Άλι Γιουσούφ Χάρσι στοχοποιήθηκε σε πλήγμα στη γειτονιά Ταλέτ Χαγιάτ της Βηρυτού, εκτός του προπυργίου της Χεζμπολάχ στην περιοχή Νταχίγια.
Οπτικό υλικό έδειξε ότι από το χτύπημα κατέρρευσε εν μέρει ένα πολυώροφο κτίριο.
Ο στρατός αναφέρει ότι ο Χάρσι ήταν ανιψιός και προσωπικός γραμματέας του Κασέμ.
«Ο Χάρσι ήταν στενός συνεργάτης και προσωπικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ, Ναΐμ Κασέμ, και διαδραμάτιζε κεντρικό ρόλο στη διαχείριση του γραφείου και της ασφάλειάς του», αναφέρει ο στρατός σε σχετική δήλωση.
Στο μεταξύ, οι IDF αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας έπληξαν δύο «κεντρικά» περάσματα στον ποταμό Λιτάνι, τα οποία χρησιμοποιούνταν από τη Χεζμπολάχ για τη μεταφορά «χιλιάδων όπλων, ρουκετών και εκτοξευτών» στο νότιο Λίβανο.
Επιπλέον, ο στρατός προσθέτει ότι επλήγησαν περίπου 10 αποθήκες όπλων, εκτοξευτές ρουκετών και αρχηγεία της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο.























































