ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τον Νετανιάχου συναντήθηκε ο Κικίλιας στο Ισραήλ

Με τον Νετανιάχου συναντήθηκε ο Κικίλιας στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής του στο Ισραήλ, χθες, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Βασίλης Κικίλιας είχε χωριστές συναντήσεις στην Ιερουσαλήμ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu), τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, κ. Eran Lerman, τον Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας κ. Yitzhak Aharonovitch. Ακολούθως, στο Τελ Αβίβ, ο κ. Υπουργός συναντήθηκε με το Διευθυντή Πολιτικο-στρατιωτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Άμυνας και Σύμβουλο Αμυντικής Ασφάλειας, κ. Amos Gilad.

Κατά τις συναντήσεις αυτές, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα ασφάλειας, καθώς και στους τρόπους αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.

Ο κ. Υπουργός τόνισε ότι Ελλάδα αποτελεί μοναδικό πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην αποσταθεροποιούμενη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και σταθερό σύμμαχο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Επίσης, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το άριστο επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών και την πολύ καλή συνεργασία που έχουν αναπτύξει στους τομείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ενώ επαναδιαβεβαίωσαν την επιθυμία τους για περαιτέρω ενίσχυση και εντατικοποίηση των διμερών επαφών. Εξέφρασαν τέλος, την ετοιμότητα τους για αμοιβαία συνδρομή σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών ή άλλων έκτακτων καταστάσεων στο πλαίσιο πολιτικής προστασίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν – Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα

Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό – «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...