ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων για την παρακολούθηση των επιπέδων των μυκοτοξινών στα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος “Καλαμποκάλευρο“, το οποίο βρέθηκε να περιέχει φουμονισίνες (μυκοτοξίνες) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά επίπεδα.
Πρόκειται για το προϊόν “Καλαμποκάλευρο Καρδίτσας”, σε συσκευασία του 1Kg, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας : 10/02/2015.
Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από τον παραγωγό αγροτικών προϊόντων: «Ντάφος Όμηρος, Ματαράγκα Καρδίτσας».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του εν λόγω προϊόντος να μην το καταναλώσουν, αναφέρει ο ΕΦΕΤ.























































