ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανάκληση Προϊόντος, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ),


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, έλεγξε παιδικό παγούρι για νερό.
Διαπιστώθηκε, μέσω εργαστηριακών δοκιμών από τη Β’ Χημική Υπηρεσία του Γενικού Χημείου του Κράτους, ότι δεν πληροί τους όρους για τη χρήση για την οποία προορίζεται, καθόσον περιέχει ουσίες, οι οποίες μεταναστεύουν στο πόσιμο νερό, αλλοιώνουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του και δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των επιτρεπόμενων ουσιών της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το παιδικό παγούρι με την ονομασία TIGER, ροζ χρώματος, που τοποθετείται σε παιδικά ποδήλατα με βοηθητικές ρόδες μάρκας ORIENT, μοντέλο TIGER, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία «Αφοί Αθ. Κοκότη ΑΕΒΕ, Εμπορ. & Βιοτ. Εταιρεία Ποδηλάτων – Μοτοποδηλάτων» (5Ο χλμ Λάρισας – Φαλάνης, Λάρισα)
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο ποδήλατο, να μην χρησιμοποιήσουν το παγούρι .























































