ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφερε νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκάζ

Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφερε νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεία, Νοσοκομείο Πύργου, Πύργος,

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα την Τετάρτη 06/05 στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, μετά από ένα σοκαριστικό και εξαιρετικά περίεργο περιστατικό που κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας οδηγός έφτασε στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος με το αυτοκίνητό του.

Η κατάσταση πήρε απρόσμενη τροπή όταν ο άνδρας άνοιξε τον χώρο των αποσκευών (πορτ μπαγκάζ), από όπου έβγαλε έναν άλλο άνδρα και τον παρέδωσε στο ιατρικό προσωπικό.

Οι γιατροί που παρέλαβαν τον άνδρα διαπίστωσαν αμέσως πως ήταν ήδη νεκρός.

Η παρουσία του πτώματος στο πορτ μπαγκάζ προκάλεσε την άμεση επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις ο οδηγός υποστήριξε πως βρήκε τον άνδρα (με τα αρχικά Α.Ε.) αναίσθητο στο έδαφος, έξω από καφενείο της πόλης.

Ισχυρίστηκε πως λειτούργησε υπό καθεστώς πανικού και αποφάσισε να τον μεταφέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του άνδρα, καθώς και οι λόγοι για τους οποίους επιλέχθηκε η μεταφορά του στο πορτ μπαγκάζ αντί της κλήσης του ΕΚΑΒ.

Αυτή την ώρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο 22χρονος από τον Πύργο με μηνιγγίτιδα

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Ειρήνη Μουρτζούκου: Της ασκήθηκε δίωξη και για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη

ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών – Του απέσπασε 8.200 ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr