ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. «Στην Ελλάδα έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε μικρά ποτάμια και να μην πλημμυρίζουν και εύκολα», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Alpha ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι «ο καθένας κρίνετε όχι από τις φιλοδοξίες του, ούτε από το περιτύλιγμά του, αλλά από την ουσία αυτών που λέει. Αυτό που παρουσιάζει ως θέσεις, από το πρόγραμμά του».
«Πολλές φορές», πρόσθεσε, «έχουμε δει διάφορους διάττοντες αστέρες της δημόσιας ζωής, έτσι όπως εμφανίζονται, έτσι σύντομα να εξαφανίζονται».
Δήλωσε ακόμη ότι το «Ποτάμι» δεν φοβίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι μια στιγμή που ο κόσμος έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα να αντιμετωπίσει. Τα προβλήματά του είναι πάρα πολύ πραγματικά. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο πρωτοβουλίες, κινήσεις οι οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν στα μείζονα, δεν μπορούν να ιεραρχήσουν πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κυρίαρχη, την ασκούμενη πολιτική, δεν νομίζω ότι έχουν πολύ μέλλον», είπε.
























































