ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Η Ρωσία άρχισε αναζήτηση πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα
Αντιπαράθεση Φαραντούρη-Κάλας: «Προστατέψτε τους Χριστιανούς στη Συρία»
Δικαστικό πραξικόπημα στην Τουρκία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά της καθαίρεσης του Οζγκιούρ Οζέλ
Η επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Γκάμπαρντ, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμπάθεια προς τη Ρωσία, υποβάλλει την
Οι ΗΠΑ απέκλεισαν σχεδόν ολοκληρωτικά το Ισραήλ από τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, αποκαλύπτουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι άμυνας στους NYT
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να συνομιλήσει το Σάββατο βράδυ 23/05 με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την υπό διαμόρφωση συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ισραηλινό Channel 12.
Το Ιράν έχει δηλώσει ότι οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται ένα μνημόνιο συνεννόησης, το οποίο θα ενεργοποιήσει μια περίοδο διαπραγματεύσεων 60 ημερών με σκοπό τον τερματισμό του αμερικανοϊσραηλινού πολέμου με την Ισλαμική Δημοκρατία.
Το Ισραήλ δεν έχει συμπεριληφθεί στις εν λόγω διαπραγματεύσεις.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Channel 12, ο Νετανιάχου συγκαλεί το Σάββατο 23/05 το βράδυ τους αρχηγούς των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και τους επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να συζητήσουν τη συμφωνία, εν μέσω ανησυχιών ότι οι όροι της είναι δυσμενείς για το Ισραήλ.























































