ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Twitter, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χάκερς,


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια συριακή ομάδα χάκερ, η οποία υποστηρίζει το καθεστώς του προέδρου της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, πραγματοποίησε την Πέμπτη διαδικτυακές επιθέσεις σε διεθνή μέσα ενημέρωσης μέσω τρίτου παρόχου.
Οι επισκέπτες πολλών ιστοσελίδων, ανάμεσα στις οποίες και οι Boston Globe και The Independent, λάμβαναν ένα μήνυμα στον πλοηγό του υπολογιστή τους, όπου αναγραφόταν «Πέσατε θύμα διαδικτυακής επίθεσης από τον Συριακό Ηλεκτρονικό Στρατό (ΣΗΣ), αναφέρουν σε άρθρα τους εφημερίδες.
Η υπεύθυνη εταιρεία Gigya ανακοίνωσε ότι «ούτε η ίδια η πλατφόρμα της Gigya, κανένας χρήστης, διαχειριστής αλλά ούτε και δεδομένα δεν παραβιάστηκαν», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος αυτής, Πάτρικ Σάλγιερ.
Ο ΣΗΣ ανέλαβε την ευθύνη για τη διαδικτυακή επίθεση μέσω ανάρτησης στο Twitter. «Ευχές για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ελπίζω να μη σας λείψαμε! Για τα ΜΜΕ: Παρακαλούμε μην προσποιείστε ότι οι #ISIS (μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος) είναι άμαχοι!» αναφέρεται στην ανάρτηση.























































