ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, δήλωσε ότι η εκστρατεία του Ισραήλ εναντίον του Ιράν «απέχει πολύ από το τέλος της» και ότι οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα προκειμένου να «επιτεθούν με μεγάλη ισχύ».
Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων του Υπουργείου Άμυνας, ο Κατζ εξήρε τους στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) που καταφέρουν «βαρύτατα πλήγματα» κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, όπου -όπως ανέφερε- τα στρατεύματα εκκαθάρισαν μια χριστιανική γειτονιά στην Τύρο και επιτέθηκαν σε επιχειρησιακά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης συνοικίας, όπου οι θρησκευτικοί ηγέτες είχαν απευθύνει προηγουμένως έκκληση για διεθνή παρέμβαση, επιστρέφουν πλέον στα σπίτια τους, σημείωσε ο Κατζ.
Αναφορικά με τη σύγκρουση με το Ιράν -και ενώ αναφέρεται ότι ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ματαίωσε ένα σημαντικό πλήγμα κατόπιν αμερικανικών πιέσεων- ο Κατζ τόνισε:
«Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι ο πόλεμος τελείωσε. Η εκστρατεία κατά του Ιράν απέχει πολύ από το τέλος της».
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ, θα υποστεί ένα βαρύ πλήγμα, αντίστοιχο με εκείνο που καταφέραμε πριν από λίγες ημέρες. Οι IDF είναι έτοιμες να επιτεθούν με μεγάλη ισχύ στο Ιράν».























































