ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα δεδομένα και πρόσθετα ευρήματα έρχονται στο φως για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο, με θύματα μία 54χρονη γυναίκα και τον 26χρονο γιο της, καθώς ολοκληρώνονται σταδιακά οι εργαστηριακές αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 65χρονου Ιταλού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενος στην υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας ούτε στα χέρια των δύο θυμάτων.

Επιπλέον, από τις εξετάσεις δεν προέκυψαν ίχνη αίματος στα ρούχα του κατηγορούμενου, ενώ δεν ανιχνεύθηκε γενετικό υλικό (DNA) στα νύχια ούτε του ίδιου ούτε των θυμάτων, σύμφωνα με τα εργαστηριακά ευρήματα.

Παράλληλα, δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 65χρονου ούτε στο όπλο ούτε στο μαχαίρι που έχουν κατασχεθεί, με τις Αρχές να σημειώνουν ότι το μαχαίρι των περίπου 20 εκατοστών που βρέθηκε κάτω από τη σορό της 54χρονης δεν έφερε κανένα απολύτως αποτύπωμα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα συγκεκριμένα πειστήρια ενδέχεται να τοποθετήθηκαν στον χώρο με σκοπό να διαμορφωθεί εικόνα «αλληλοεξόντωσης», με τη χρήση τόσο του όπλου τύπου φλόμπερ για τον θάνατο του 26χρονου όσο και του μαχαιριού στη μητέρα.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές θεωρούν πιθανό τα αντικείμενα να αφέθηκαν εσκεμμένα στον χώρο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολιστεί η έρευνα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αλλοίωσης κρίσιμων στοιχείων.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος το Σάββατο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αρνείται σταθερά κάθε εμπλοκή, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και ότι βρήκε τα δύο θύματα νεκρά μέσα στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλο γνωστό γενετιστή με εμπειρία σε πολύκροτες υποθέσεις, ο οποίος θα παρακολουθεί τις εργαστηριακές διαδικασίες και τις αναλύσεις με εξειδικευμένα τεχνολογικά μέσα.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής προσπάθειας αλλοίωσης ή συγκάλυψης των ευρημάτων από τον κατηγορούμενο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε – Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές

Εξάρχεια: Εκτέλεση με πέντε σφαίρες στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr