ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρικ Γκρένελ για πιθανή δηλητηρίαση του Γκράχαμ: «Πολύ κατάλληλη κίνηση να γίνει νεκροψία»

Ρικ Γκρένελ για πιθανή δηλητηρίαση του Γκράχαμ: «Πολύ κατάλληλη κίνηση να γίνει νεκροψία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη διενέργεια νεκροψίας στη σορό του εκλιπόντος Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή της Νότιας Καρολίνας, Λίντσεϊ Γκράχαμ, ζήτησε ο πρώην υπηρεσιακός Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Ρικ Γκρένελ.

Η τοποθέτηση αυτή ακολουθεί την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του γερουσιαστή, η οποία απέδωσε την απώλειά του σε «αιφνίδια και σύντομη ασθένεια».

Μια νεκροψία θα ήταν κατάλληλη για τον εκλιπόντα γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, αφότου το γραφείο του ανακοίνωσε ότι ο θάνατος προήλθε από μια «ξαφνική και σύντομη ασθένεια», σύμφωνα με τον πρώην ασκούντα χρέη Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Ρικ Γκρένελ, την Κυριακή 12/07.

«Πιστεύω ότι η Αμερική αξίζει να μάθει ακριβώς ποιες είναι οι συνθήκες», δήλωσε ο Γκρένελ στην εκπομπή «The Sunday Briefing» του FOXNEWS.

Ο Γκρένελ ερωτήθηκε σχετικά με τις διαδικτυακές εικασίες γύρω από τον θάνατο του Γκράχαμ, συμπεριλαμβανομένου του αν θα μπορούσε να εμπλέκεται ένας ξένος αντίπαλος.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει χρόνος για να το εξετάσουμε αυτό· ελπίζω ότι θα γίνει νεκροψία», δήλωσε ο Γκρένελ στον παρουσιαστή Πίτερ Ντούσι.

«Ήταν ένας πολύ σοβαρός Αμερικανός αξιωματούχος, ένας υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος».

Ο Γκρένελ, ο οποίος ήταν στενός φίλος, δήλωσε ότι γνώριζε πως ο Γκράχαμ «είχε κάποιες προκλήσεις υγείας, οπότε δεν ανησυχώ τόσο για το τι σκέφτονται οι άλλοι».

«Αλλά πιστεύω ότι είναι μια πολύ κατάλληλη κίνηση να γίνει νεκροψία και να καταστεί σαφές και διαφανές το τι ακριβώς συνέβη», κατέληξε ο Γκρένελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λίσα Νταφτάρι: Το Ιράν έχει γίνει πολύ «πιο αποθρασυμένο» στη ρητορική του από την έναρξη του πολέμου

Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ γέλασε περιφρονητικά όταν το Ιράν έβαλε στόχο στο κεφάλι του μέρες πριν από τον θάνατό του

Θάνατος Λίντσεϊ Γκράχαμ: Κύμα αμφισβήτησης της επίσημης εκδοχής και σενάρια περί δηλητηρίασης από ξένες δυνάμεις

Διαρροή πληροφοριών αποκαλύπτει μυστική ιρανική συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε τουρκικό έδαφος

Τα ιρανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ – Το Ιράν είχε ζητήσει τη δολοφονία του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr