ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Αστυνομία, Δακρυγόνο, Διαδηλώσεις, Κάιρο, Μουσουλμάνοι, Χόσνι Μουμπάρακ,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών στο Κάιρο, μετά την απαλλαγή του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ από τις κατηγορίες της συνέργειας σε φόνους διαδηλωτών στη διάρκεια της εξέγερσης που οδήγησε στην ανατροπή του το 2011, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.
Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στις ταραχές που σημειώθηκαν κοντά στην κεντρική πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, η οποία ήταν το επίκεντρο της εξέγερσης κατά του Μουμπάρακ το 2011.
Εκατοντάδες οργισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή αυτή χθες λίγο μετά την ανακοίνωση της απαλλακτικής για τον Μουμπάρακ ετυμηγορίας του δικαστηρίου του Καΐρου.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας διέλυσαν τη διαδήλωση, όταν διαδηλωτές από την εκτός νόμου Μουσουλμανική Αδελφότητα συγκρούστηκαν με άλλους διαδηλωτές και πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις ασφαλείας.
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις, σύμφωνα με ακτιβιστές και τοπικά μέσα ενημέρωσης.























































