ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ακολουθήσει σκληρή γραμμή στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ, δεσμεύθηκε ο Πολωνός πρώην πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, διαδεχόμενος των Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κεντροδεξιών αποχρώσεων, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ότι «Έχουμε και εχθρούς, όχι μόνο σκεπτικιστές. Η πολιτική έχει επιστρέψει στην Ευρώπη. Η ιστορία επέστρεψε. Σε αυτούς τους καιρούς χρειαζόμαστε ηγεσία και πολιτική ενότητα», αναφερόμενος εμμέσως στην ένταση που υπάρχει μεταξύ της Ε.Ε. και της Ρωσίας για την Ουκρανία.
«Η Ευρώπη πρέπει να διασφαλίσει τα σύνορά της και να υποστηρίξει στη γειτονιά τους αυτούς που μοιράζονται τις αρχές μας», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή οικονομία, χαρακτήρισε το ευρώ ως πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα και τόνισε ότι πρέπει να επιδειχθεί «ανηλεής αποφασιστικότητα» για τον τερματισμό της οικονομικής κρίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.























































