Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλαλούμ στο Taxis με το Ε9

Αλαλούμ στο Taxis με το Ε9
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Taxis, Ακίνητα, Ε9, Εφορία,

Αλαλούμ προέκυψε με τις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων Ε9 για ακίνητα που ανήκουν σε ανήλικα τέκνα, στο Taxis.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων η δήλωση αυτή «υποβάλλεται στο όνομα του ανήλικου τέκνου από τους υπόχρεους γονείς με τους προσωπικούς κωδικούς του τέκνου» πράγμα που σημαίνει ότι ο ανήλικος πρέπει να διαθέτουν κλειδάριθμο και δικούς τους κωδικούς!

Το ίδιο ισχύει και για τα ενήλικα προστατευόμενα τέκνα που διαθέτουν ακίνητη περιουσία, αφού για οποιαδήποτε αλλαγή στο Ε9 θα πρέπει να εκδώσουν κωδικούς κάνοντας ηλεκτρονική αίτηση στο Taxis και επισκεπτόμενοι την εφορία τους.

Αντίθετα για τις συζύγους που δεν είναι πιστοποιημένες στο Taxisnet και διαθέτουν ακίνητη περιουσία, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής της δήλωσης Ε9 με τους κωδικούς τους συζύγου της.

Επίσης εάν καταχωρισθεί στο μητρώο διακοπή έγγαμης σχέσης ή διάσταση (έστω και από τον ένα σύζυγο) τότε διακόπτεται και η δυνατότητα χρησιμοποίησης των κωδικών πρόσβασης του πρώην ή εν διαστάσει συζύγου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά αναβολή της υποχρεωτικής τραπεζικής καταβολής μισθωμάτων

Αντίστροφη μέτρηση για τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ 2026 – Στα 2,3 δισ. το «χαράτσι»

ΠΟΜΙΔΑ: Τα εννέα θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων

«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Υποτονικό ενδιαφέρον, μόλις στο 20% η απορρόφηση

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη στο Δημόσιο 43 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr