ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χημικά και ένταση στο Σύνταγμα, λιποθύμησε διαδηλώτρια (εικόνες)

Χημικά και ένταση στο Σύνταγμα, λιποθύμησε διαδηλώτρια (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα ένταση, με απωθήσεις, σπρωξίματα και χρήση χημικών, προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων εργαζομένων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομία επιχείρησε να απωθήσει εκπαιδευτικούς, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο Σύνταγμα.

k3

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μία γυναίκα λιποθύμησε κι έπεσε στο οδόστρωμα. Όπως μας ενημερώνει ο Δρομογράφος, την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας.

Κατά την αφιξή τους στο ΥΠΟΙΚ τόσο οι ελεγκτές όσο και ο κ. Μητσοτάκης έτυχαν «θερμής υποδοχής» από τις καθαρίστριες που τους αποδοκίμασαν έντονα και τους γιούχαραν.

k1

k2

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με εντάσεις, όταν οι διαδηλωτές των ίδιων κλάδων επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν και -σύμφωνα με μαρτυρίες- έγινε και τότε χρήση χημικών.

Η αστυνομία προχώρησε τελικά σε 17 προσαγωγές, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα οι προσαχθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr