Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μανώλης Γλέζος για τις γερμανικές αποζημιώσεις: “Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν διεκδίκησαν ποτέ και τίποτε!”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταπέλτης είναι ο Μανώλης Γλέζος, ο μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας που έχει πάρει πάνω του το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, για τη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων στο θέμα αυτό.

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας Real, που εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα το υπογράφει ο Μανώλης Γλέζος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ως τώρα οι ελληνικές κυβερνήσεις έλεγαν ότι “δεν παραιτούμεθα των αξιώσεών μας, αλλά απαιτείται η κατάλληλη συγκυρία για να διεκδικήσουμε” και φυσικά δεν ήρθε ποτέ… αυτή η συγκυρία! Δεν διεκδίκησαν ποτέ και τίποτε! Αυτά στο παρελθόν. Η σημερινή δικομματική κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε ενώπιον του Κοινοβουλίου ότι θα διεκδικήσει τις οφειλές, αλλά χρειάζεται νομική προετοιμασία. Για ποιο λόγο; Για να προσφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια. Η Γερμανία θέλει να προσφύγουμε, και όχι να διεκδικήσουμε. Διεκδίκηση απαιτείται! Αξίωση από την κυβέρνηση της Γερμανίας!”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το δίκαιο αίτημα για την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων»

DW: Τι προβλέπει συμφωνία της νέας γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα

Πέθανε η Τζώρτζια Αργυροπούλου, χήρα του Μανώλη Γλέζου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr