Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα το δούμε και αυτό -Ερμηνευτής του “Άξιον Εστί” ο Ρουβάς!

Θα το δούμε και αυτό -Ερμηνευτής του “Άξιον Εστί” ο Ρουβάς!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σάκης Ρουβάς θα λάβει μέρος στη συναυλία “90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης”και αναμένεται να ερμηνεύσει πέντε εμβληματικές συνθέσεις:”Ένα το Χελιδόνι”, “Με το λύχνο του άστρου”, “Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ”, “Της αγάπης αίματα” και “Ανοίγω το στόμα μου” από το λαϊκό ορατόριο “Άξιον Εστί” του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, έργο που σφράγισε με τη φωνή του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

O Δήμος Νέας Σμύρνης έκανε πρόταση στον Σάκη Ρουβά να συμμετέχει στην συγκεκριμένη συναυλία με μαέστρο τον Θεόδωρο Ορφανίδη, διευθυντή, και συνιδρυτή με την υψίφωνο Σόνια Θεοδωρίδου, του μουσικού συνόλου Orchestra Mobile.

“Η συμμετοχή μου στο μουσικό αφιέρωμα για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη του σημαντικότατου Έλληνα συνθέτη είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα.

Η ερμηνεία του “Άξιον Εστί” είναι ένας σταθμός για την μουσική μου πορεία, μια μουσική πρόκληση που με συνεπαίρνει και με εξελίσσει” λέει εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη “που με προσκάλεσαν να λάβω μέρος σε αυτόν τον εορτασμό και να δώσω το δικό μου ερμηνευτικό μου αποτύπωμα στο μυθικό αυτό έργο των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη”, δήλωσε ο Έλληνας σταρ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς που οργανώνει ο πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου.

Συμμετέχουν ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, η χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και η Orchestra Mobile υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη. Μάλιστα η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Μην προδίδεις τη μνήμη της ελληνικής αντίστασης!»

Την Τετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών η ιερή εικόνα «Άξιον Εστί»

Γιώργος Παυριανός: «Χαστούκισα τον Σάκη Ρουβά, είδα το μάτι του να αγριεύει»

Ο Μπακογιάννης «ξαναχτυπά»: Ο Ρουβάς θα τραγουδήσει ΧΩΡΙΣ κοινό για 17 λεπτά και θα πάρει 215.000 ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr