ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο για τον Ηλία Βρεττό. Ο τραγουδιστής και η νέα του σύντροφος, Φελίσια Λαπάτη, πέρασαν ένα ξένοιαστο τριήμερο στο νησί των Ανέμων.
Μπάνιο, ρακέτες και ηλιοθεραπεία περιλάμβανε το καθημερινό μενού για το νέο hot ζευγάρι της showbiz που επισκέφθηκε το όμορφο κυκλαδονήσι για να απολαύσει τις μοναδικές παραλίες του.
Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε στην κοσμοπολίτικη Ψαρρού.
Ο Ηλίας και η Φελίσια ήταν διακριτικοί σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, με την τελευταία να κλέβει την παράσταση με το χυμώδες κορμί της.
Το μοντέλο και παρουσιάστρια μπήκε στην ζωή του ερμηνευτή όταν εκείνος προσπαθούσε να προσαρμοστεί ως single σε νέες καταστάσεις και όπως έδειξε, ήταν η κατάλληλη, αφού σύντομα έγιναν ζευγάρι.























































