ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταματίνα Τσιμτσιλή,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της και το δεύτερο κοριτσάκι της.
Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, στη Σοφία Χουντάση και στο “Thema People”, για το όνομα που θα δώσει στη δεύτερη κόρη της και για τον αν σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί.
Για το όνομα της μικρής είπε:
“Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου, Μαίρη. Για να είμαι όμως 100% ειλικρινής, ήθελα αγοράκι για να τιμήσω τον πεθερό μου. Το πρώτο μωρό που είχαμε χάσει ήταν αγοράκι και τότε ζούσε ο πεθερός μου και είχε στενοχωρηθεί πολύ. Ύστερα από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή και του είχα πει: “Μην ανησυχείτε κύριε Γιάννη, θα κάνουμε ένα αγοράκι και θα είναι ο Γιάννης μας.” Αλλά δυστυχώς αυτό δεν προγραμματίζεται.”
Και συνέχισε μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο παιδί:
“Προς το παρόν όχι γιατί θέλω να απολαύσω αυτά που έχω. Να το βιώσω και να αφιερώσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στα δύο κοριτσάκια μου. Ωστόσο δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον.”























































