ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Selfie, Φωτογραφίες,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η δημοσίευση μίας και μόνο selfie της 21χρονης Gabrielle Epstein, στο instgram μπορεί να της αποφέρει περισσότερα χρήματα από ότι σχεδόν μία εβδομάδα δουλειάς ως μοντέλο.
Το κάθε post της Gabrielle, που έχει 700.000 followers στο λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να φτάσει πάνω από 25.000 likes, με διάφορες εταιρείες να στηρίζονται στην δημοτικότητα της 21χρονης και να την πληρώνουν για να διαφημίσει προϊόντα τους, όπως ρούχα, κοσμήματα, ποτά και καλλυντικά.
Η ίδια δηλώνει στο Gold Coast Bulletin ότι είναι «σίγουρο 100% ότι βγάζει περισσότερα λεφτά στο Instagram”.
Η Gabrielle ανήκει στην λίστα των ‘insta-famous’ celebrities που έχουν πάνω από 100.000 followers στον λογαριασμό τους στο Instagram, τους οποίους και “κυνηγούν” οι διαφημιστικές εταιρείες.























































