Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεύτερο παιδί θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρουσιάστρια από την Πορτογαλία αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε τα Χριστούγεννα μέχρι το Μαϊάμι, για να αποκτήσει το δεύτερο παιδί του.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, o Ρονάλντο δεν πέρασε τις ημέρες των γιορτών με τον γιο του και την μητέρα του, αλλά βρέθηκε στις ΗΠΑ, όχι για να ξεκουραστεί, αλλά, κυρίως, για να κανονίσει τη διαδικασία για την απόκτηση ενός παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον 5χρονο γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, από άγνωστη γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ η μητέρα του Ρονάλντο, στη βιογραφία της με τίτλο «Mother Courage», αναφέρει ότι η ίδια παρέλαβε τον νεογέννητο εγγόνο της από ιδιωτική κλινική στη Φλόριντα το 2010, όταν ο γιος της αγωνιζόταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική.

«Ο μικρός Κριστιάνο έχει πατέρα, έναν απίστευτο πατέρα, έχει γιαγιά, έχει την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Κάποιες πτυχές της ζωής ενός ανθρώπου είναι ιδιωτικές και ο κόσμος πρέπει να το σέβεται αυτό. Όταν ο γιος μου μεγαλώσει θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει, αλλά δεν χρωστάω καμία εξήγηση στον κόσμο. Θα του το πω όταν κρίνω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα 10, 11, 12 χρόνια του. Δεν ξέρω. Όμως είμαι σίγουρος 100% πως θα με καταλάβει», δήλωσε πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής για την μητέρα του παιδιού του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη 97-86 τη Ρεάλ

Ολυμπιακός: Έπεσε ηρωϊκά στη Μαδρίτη 90-85 από τη Ρεάλ, με συγκλονιστικό Παπανικολάου

Euroleague: «Λύγισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός 77-71 από τη Ρεάλ στο ΣΕΦ

Euroleague: Ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του το τρόπαιο από τη Ρεάλ (79-78)

Euroleague: Η Ρεάλ νίκησε την Μπαρτσελόνα και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr