Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νένα Χρονοπούλου αποκαλύπτει πικάντικες ιστορίες: Αν μιλούσε το αι2ον

Η Νένα Χρονοπούλου αποκαλύπτει πικάντικες ιστορίες: Αν μιλούσε το αι2ον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε… θρίλερ εξελίσσεται για πολλούς διάσημους της σόουμπιζ το βιβλίο της Νένας Χρονοπούλου, «Αν μιλούσε το αι2ον». Τα όσα αποκαλύπτει η Χρονοπούλου είναι πλέον πεποίθηση όλων ότι αποτελούν απόκρυφα μυστικά που επί σειρά ετών ήταν ψίθυροι από αυτί σε αυτί.

Ρόλοι και καριέρες δεν ήταν πάντα αυτά που άξιζαν πολλοί ηθοποιοί θηλυκού γένους, αλλά αυτά που πήραν ως ανταμοιβή για την ερωτική ικανοποίηση που προσέφεραν σε ισχυρά πρόσωπα.

Είκοσι αληθινές ιστορίες απαρτίζουν ένα βιβλίο σοκ με αληθινές καυτές περιγραφές που καλύπτουν όλο το φάσμα των Ελλήνων ισχυρών, από το κοινοβούλιο μέχρι την τηλεόραση, και την πίστα.

Σεξ ιστορίες με βοηθήματα του σεξ, κίνκι γούστα και βελούδινες χειροπέδες. Ήδη από τα πρώτα κεφάλαια που έχουν διαρρεύσει από στόμα σε στόμα πολλά σπίτια βλέπουν την αστραφτερή εικόνα τους να θαμπώνει και τα θεμέλια της ευτυχίας τους να κλονίζονται.

Παρόλο που η Νένα Χρονοπούλου γράφει τις ιστορίες χωρίς αληθινά ονόματα, πολλοί ξέρουν και έχουν μιλήσει γιαυτές.

Η ίδια η Νένα Χρονοπούλου έχει ζήσει μια περιπετειώδη ζωή. Σύζυγος σήμερα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου, θέλει να περνά τις μέρες της σχεδόν αθόρυβα και πολύ διακριτικά.

Ο γάμος τους και η οικιακή τους ηρεμία δέχτηκε πολλές επιθέσεις. Μια ήταν αυτή όταν ένας γεωργιανός ληστής μπήκε στο σπίτι τους. Τότε ο Τάσος Μητρόπουλος δήλωσε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει αν πάθαινε κάτι κακό η Νένα ή ο γιός της Χρήστος. Στη συνέχεια άνοιξαν γραφείο «αγοράς χρυσού» στην συμβολή των οδών Σταδίου και Μαυρομιχάλη στην Καλαμάτα. Το επιχειρηματικό αυτό εγχείρημα ήρθε σε συνέχεια του ανοίγματος ενός ταχυφαγείου στον Κορυδαλλό που απέτυχε παταγωδώς, τροφοδοτώντας τότε πολλές φήμες για ρήξη στο ζευγάρι. Μητρόπουλος και Χρονοπούλου μετακόμισαν στην Καλαμάτα, αλλά το μαγαζί τους ανατινάχτηκε. Ποτέ δε βρέθηκαν οι άγνωστοι που έβαλαν τη βόμβα αλλά όπως φαίνεται η Νένα Χρονοπούλου γνωρίζει πολλά για τον κόσμο της νύχτας.

Η πρώτη ξαδέρφη του εκβιαστή και ενός διακεκριμένου προσώπου της νύχτας Παναγιώτη Βλαστού είχε καταθέσει για τον Τάσο Μητρόπουλο και τη Νένα Χρονοπούλου ότι ο Β. Στεφανάκος είχε δανείσει 30.000 ευρώ στον Τάσο Μητρόπουλο.

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Γεράσιμου Μαυράκη συζύγου της Νένας Χρονοπούλου και πατέρα του γιού της. Η πολύ γνωστή λόγω του σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» Νένα Χρονοπούλου ήταν μια ερωτική φαντασίωση πολλών ανδρών στα 90’ς.

Το 1999 γνώρισε τον Γεράσιμο Μαυράκη, πρώην μποντιμπίλντερ.Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν αμέσως αλλά ο Μαυράκης .φυλακίζεται για παλαιότερη υπόθεση «προστασίας» η εγκυμονούσα Νένα γεννάει πρόωρα στους πεντέμιση μήνες και το βρέφος κινδυνεύει. Ο Μαυράκης αποφυλακίζεται και η οικογένεια προσπαθεί να ζήσει ήρεμα μέχρι τον Οκτώβριο του 2007 όταν τέσσερις πυροβολισμοί σε φανάρι της οδού Πειραιώς έκοψαν το νήμα της ζωής του Μάκη». Λίγους μήνες νωρίτερα είχε δολοφονηθεί ο κουμπάρος τους, ενώ τον Μάιο του 2009 και η κουμπάρα της Νένας έπεσε νεκρή από σφαίρα.

Μετά τον θάνατο της Έλενας Ναθαναήλ και το βαρύ του πένθος, ο Τάσος Μητρόπουλος βρίσκει στο πρόσωπο της Νένας γαλήνη και ηρεμία. Το ζευγάρι εμφανίζεται σπάνια και κάνουν δηλώσεις αγάπης ο ένας για τον άλλο.

Με το βιβλίο της η Νένα έρχεται πάλι στην επικαιρότητα. Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε για να βάλει τις ιστορίες σε τάξη. Οι ιστορίες είναι όλες αληθινές, έρχονται από τη δεκαετία του 90 όταν η νυχτερινή ζωή άρχισε να αλλάζει, να κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα και η νύχτα μεταμορφώθηκε για πάντα.

Το βιβλίο υποστηρίζει η Χρονοπούλου δεν είναι κίτρινο, είναι ιστορίες όσων θέλουν να πουν την αλήθεια, αλλά βέβαια κανένας δε μπορεί να καταλάβει γιατί μια ευτυχισμένη γυναίκα που μετά πό τρεις γάμους ζει ήρεμα θέλει να σκαλίσει με τέτοιο χρόνο το παρελθόν. Ίσως γιατί ζήλεψε τη δόξα των «50 αποχρώσεων του γκρι».

Πάντως το βιβλίο της θα παρουσιαστεί με δόξα και τιμή και πολυτέλεια στο Χίλτον, στο άνοιγμα του φεστιβάλ Erotica Art και δίπλα στην απόλυτη πορνοστάρ όλων των εποχών που φτάνει για αυτή την περίσταση στην Αθήνα, την Τσιτσιολίνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο στη Γλυφάδα το «δεξί χέρι» του Στεφανάκου

19 χρόνια φυλακή σε 40χρονο για απόπειρα δολοφονίας με εντολή Στεφανάκου

Διέγραψαν τον Μητρόπουλο οι βετεράνοι του Ολυμπιακού: «Αποφάσισε να υπηρετεί τους εχθρούς μας»

Μαφιόζικος πόλεμος: Η σχέση του «Μπούμπι» με τον Στεφανάκο – Του άδειασαν ένα γεμιστήρα

Νεκρός ο 43χρονος “νονός της νύχτας” που γάζωσαν στους Αγίους Αναργύρους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr