ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Εφοπλιστές, Ηνωμένο Βασίλειο, Σήλια Κριθαριώτη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεψαν την παράσταση δύο κοριτσάκια από την Ελλάδα στο Λονδίνο, την ημέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 90α γενέθλιά της!
Ο λόγος για τις κόρες του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου και της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.
Οι μικρούλες, Ειρήνη και η Ελισάβετ ήταν ανάμεσα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στον Πύργο Winsdor για να δώσει τις ευχές του στη βασίλισσα. Φορώντας λευκά φορεματάκια και μπλε σακάκια, πρόσφεραν ένα μπουκέτο λουλούδια στην Ελισάβετ, ενώ μίλησαν για λίγο και με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Τα δύο κοριτσάκια του εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τη σύζυγό του και τον προσκάλεσαν μαζί με όλη την οικογένεια να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα.
Η Σήλια Κριθαριώτη, ως περήφανη μαμά, κατέγραψε καρέ- καρέ τα στιγμιότυπα και τα ανέβασε στο Instagram.
Πηγή: star.gr























































