ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η είδηση είναι η εξής: Ο Βασίλειος Κωστέτσος επέλεξε ένα καζίνο στο κέντρο των Σκοπίων για να παρουσιάσει τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν του.
Η μεγάλη είδηση είναι ότι στην πασαρέλα ανέβηκε ο κομμωτής – hair stylist των σταρ και της tv, Τρύφωνας Σαμαράς σε ρόλο μοντέλου του 1821, σε σύγχρονη, “Κωστετσοπουλική” βερσιόν.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μια φουστανέλα μέχρι το γόνατο, ριγέ γιλεκο, γραβάτα με κόκκινα στρας και κρατώντας μία γκλίτσα.
Έχει κι άλλο. Η creation παρουσιάστηκε υπό τους ήχους του δημοτικού τραγουδιού «40 παλικάρια από τη Λιβαδειά».
Γιατί; «Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μέσα στη ψυχή μας. Είναι η αγάπη μας. Θέλαμε να το δείξουμε!», είπε ο hair stylist.























































