ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δέσποινα Βανδή, Θέατρο,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια της ελληνικής θεατρικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Mamma Mia».
‘Ενα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ανέβει στη σκηνή του θέατρου Ακροπόλ τον ερχόμενο Δεκέμβρη.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Donna” θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή, το ρόλο, δηλαδή της Meryl Streep στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου.
Τον «Sam Carmichael», που είχε υποδυθεί ο Pierce Brosnan, θα ερμηνεύσει ο Άκης Σακελλαρίου, στον ρόλο του Colin Firth, «Harry Bright», θα είναι ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ στον ρόλο του Stellan Skarsgard, «Bill Austin», θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.
Τις δύο φίλες της Δέσποινας Βανδή θα υποδυθούν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαριέλλα Σαββίδου, ενώ την κόρη της Δέσποινας Βανδή, που στην ταινία υποδύθηκε η Amanda Seyfried, θα την υποδυθεί η Demy, και τον μέλλοντα σύζυγό της ο Άρης Μακρής.























































