Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό είναι το βίντεο-σοκ από το κρυφό δωμάτιο της ακολασίας στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον

Αυτό είναι το βίντεο-σοκ από το κρυφό δωμάτιο της ακολασίας στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα νέο βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα Daily Mail από την επιδρομή στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον τον Νοέμβριο του 2003, από μεικτό κλιμάκιο 70 περίπου υπαλλήλων της εισαγγελίας και αστυνομικών της Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ, όπου αποκαλύφθηκε μια τεράστια συλλογή πορνογραφίας με ανήλικα αγόρια και σαδομαζοχιστικά όργια.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται στιγμιότυπα σχεδόν από όλα τα δωμάτια του σπιτιού του Τζάκσον, από το χώρο ψυχαγωγίας έως και τη κρεβατοκάμαρά του, όπου εντοπίστηκαν πολλά μανεκέν-κούκλες σε φυσικό μέγεθος, όπως και σε ολόκληρο το ράντσο της “Neverland”.

Πολλά από τα μανεκέν ήταν υπερήρωες, όπως ο Σούπερμαν και η Λάρα Κροφτ.

Απίστευτες αποκαλύψεις από την αστυνομία

Η αστυνομική επιδρομή αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά το κρυφό δωμάτιο του «βασιλιά της pop», κρυμμένο στο πίσω μέρος του υπνοδωματίου του, κλειδωμένο με τρεις διαφορετικές κλειδαριές.

Σε αυτό ακριβώς το δωμάτιο ο ίδιος έκρυβε τον αρρωστημένο «θησαυρό» του από αυτόγραφα, όπως μια υπογεγραμμένη φωτογραφία του Μακόλεϊ Κάλκιν από τη γνωστή παιδική ταινία «Μόνος στο σπίτι», ταριχευμένα ζώα και παιχνίδια της Ντίσνευ, αγωνιστικά αυτοκίνητα, μια παράξενα μεγάλη συλλογή από κούκλες, αλλά και πλήθος γυμνών φωτογραφιών.

Μάλιστα ο Κάλκιν είχε υπογράψει τη φωτογραφία με το μήνυμα: «Μη με αφήσεις μόνο μου στο σπίτι».

Παράλληλα, βρέθηκαν «αηδιαστικές και άκρως συγκλονιστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες, αλλά και φαρμακευτικές αγωγές για τη διαχείριση της σεξουαλικής εξάρτησης, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μια φωτογραφική συλλογή του τραγουδιστή με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800’s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800!

Τα στοιχεία, δε, που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη του ράντσου σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson, καθώς όπως αναφέρει ένα από τους ερευνητές της υπόθεσης «σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, χρησιμοποιούσε ακόμα και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους, προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr