Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κι αυτό το καλοκαίρι ο Τομ Χανκς για διακοπές στην Αντίπαρο

Κι αυτό το καλοκαίρι ο Τομ Χανκς για διακοπές στην Αντίπαρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κι αυτό το καλοκαίρι ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, ήρθαν για διακοπές στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ φορτισμένο συναισθηματικά για το ζευγάρι, καθώς ο 60χρονος ηθοποιός λίγες ημέρες πριν έχασε τη μητέρα του, σε ηλικία 84 ετών.

Το ζευγάρι, πάντως, αυτό το διάστημα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Αγορά, απολαμβάνει τις βουτιές του στην Πάρο και την Αντίπαρο, χωρίς να ενοχλείται από την παρουσία των φωτογράφων.

Μερικές βιογραφικές πληροφορίες από το Έλληνες.com:

Η Μαργαρίτα όπως είναι το πραγματικό της όνομα μπορεί να γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά οι ρίζες της είναι Ελληνικές.

Ο πατέρας της, Χαλίλοβ Ιμπραΐμοβ, γεννήθηκε στην Ξάνθη στα Πομακοχώρια και μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου και πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομα του σε Άλαν Ουίλσον το 1960 εμπνεόμενος από την οδό στην οποία έμεναν.

Η μητέρα της γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό, το οποίο σήμερα ανήκει στην Αλβανία.

Η Ρίτα μεγάλωσε σε μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, είναι αφοσιωμένο μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και αγαπά οτιδήποτε ελληνικό.

Η Ρίτα Γουίλσον, ηθοποιός και παραγωγός, εμφανίστηκε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες όπως Runaway Bride και Larry Crowne, ενώ την είδαμε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το Girls και το Good Wife.

Επίσης ήταν και παραγωγός στην επιτυχημένη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» και παράλληλα γράφει συχνά ελληνοκεντρικά θέματα στο blog της Washington Post.

Το 2012 έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το άλμπουμ AM/FM. Όταν συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπά το τραγούδι, δεν το σκέφτηκε λεπτό και πήρε το ρίσκο.

Με τον σύζυγο της, Τομ Χανκς, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Bosom Buddies το 1981, αλλά ζευγάρι έγιναν το 1985 όταν ξανασυναντήθηκαν για μία ακόμη ταινία το Volunteers.

Τον Απρίλιο του 1988 παντρεύτηκαν και απέκτησαν 2 γιους.

Κάθε καλοκαίρι το ζευγάρι επισκέπτεται την Ελλάδα, αφού ο Τομ μετά τον γάμο του με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα έχει γίνει πιο Έλληνας και από τους Έλληνες.

Το ζευγάρι έχει αγοράσει ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι στην Αντίπαρο, όπου φιλοξενεί συχνά διάσημους φίλους του, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται και άλλα νησιά του Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Πάρος: Τρεις συλλήψεις για την χθεσινή πυρκαγιά

ΠΟΕΔΗΝ: Τρομακτικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και ασθενοφόρα στα νοσοκομεία των νησιών

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr