Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλάμα! Πρέκας: Αν κλείσουν την Ελεύθερη Ώρα θα βγω στους δρόμους με όπλο (βίντεο)

Κλάμα! Πρέκας: Αν κλείσουν την Ελεύθερη Ώρα θα βγω στους δρόμους με όπλο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αννίτα Πάνια, Βίντεο, Κώστας Πρέκας,

Τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι δομές ψυχικής υγείας επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του ο Κώστας Πρέκας, ο οποίος σε συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια ισχυρίζεται πως “εάν κλείσουν την Ελεύθερη Ώρα θα βγω με το όπλο στους δρόμους”.

Δηλώνοντας μεταξύ άλλων και εθνικιστής ο Κώστας Πρέκας δευτερόλεπτα μετά την απειλή για… ένοπλο αγώνα εάν κλείσουν την Ελεύθερη Ώρα, τονίζει πως “αγαπάω τον άνθρωπο με τα ελαττώματα του, έχω γίνει καλύτερος με την πίστη”.

Σημειώνεται ότι η συνέντευξη έγινε μετά τη θύελλα αντιδράσεων για το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου με τίτλο “Μας γ@μουν χωρίς έλεος οι λαθρομετανάστες”, με τον Κώστα Πρέκα να νοιώθει την εκ βαθέων ανάγκη να βγει να υπερασπιστεί το θεάρεστο έργο της εν λόγω εφημερίδας.

“Αν κλείσουν την Ελεύθερη Ώρα θα βγω εγώ στους δρόμους με όπλο και θα σκοτώνω κόσμο. Έστειλαν από μια υπηρεσία περίεργη έρευνα για να ψάξουν τους δημοσιογράφους της εφημερίδας για να τους κλείσουν μέσα για τον ρατσιστικό νόμο, θα τους συλλάβουν όλους; Τι κάνουν; Να παρακαλέσω τον κ. Τόσκα να μην παίζει με αυτά γιατί ο Έλληνας αγαπάει την Αστυνομία και θα τους κυνηγήσουν αυτά τα παιδιά, τα όργανα, τα αδέρφια μου. Ένστολοι αυτοκτονούν το ξέρετε; Θέλουν να στήσουν καινούργιο εμφύλιο, θέλουν να εκδικηθούν; Θα κυνηγήσουν όσους τους καταπιέσουν και θελήσουν να τους βγάλουν από το Σώμα.

Τον Τσίπρα δεν τον αφήνουν οι γύρω του, είχα πει πως είναι καλό παιδί και δεν θα τον αφήσουν να κάνει αυτά που θέλει. Δικαιώθηκα. Ο κ. Παππάς έχασε το παιχνίδι, ήθελε να κάνει ιδιωτικό κανάλι για την κυβέρνηση. Έχουμε πληρωμένους δημοσιογράφους από τον Σόρος για να μου κάνουν εμένα προπαγάνδα. Θα είμαι ο πρώτος που θα πέσει ως σκεπτόμενος αλλά θα ακολουθήσουν πολλοί. Καλώ τους Μητροπολίτες να βγάλουν τον κόσμο έξω όπως είχε κάνει ο Χριστόδουλος. Ελάτε κύριοι να σηκωθώ όρθιος να με εκτελέσετε. Είμαι έτοιμος, ας σηκώσει κάποιος το όπλο του. Είστε δολοφόνοι”.

“Είμαι εθνικιστής και αυτό σημαίνει ότι αγαπώ την πατρίδα μου. Είναι γνωστό ότι είμαι εθνικιστής. Αγαπώ την πατρίδα τη θρησκεία και την οικογένεια μου” δηλώνει, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Γέροντα Παΐσιο.

Η παραληρηματική κατάθεση ψυχής από τον οργισμένο Κώστα Πρέκα κορυφώνεται στο βίντεο που ακολουθεί στο 24.50 όταν λέει και ένα ποίημα στην Ανίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αννίτα Πάνια σε βαθύ πένθος – Έχασε τον πιο δικό της άνθρωπο

Η Αννίτα Πάνια δεν ζει με τον Νίκο Καρβέλα – Τι εξομολογήθηκε στη Ναταλία Γερμανού

Ο Κώστας Πρέκας θα κάνει εγχείρηση καρδιάς και μετά θα παντρευτεί – Ποια παίρνει (φωτο)

Κώστας Πρέκας: Τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο τον δολοφόνησαν!

Πανηγυρισμοί στην εκπομπή της Πάνια για την απόφαση του ΣτΕ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr