Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο χλιδάτος γάμος της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο (βίντεο)

Ο χλιδάτος γάμος της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γάμος, Δούκισσα Νομικού, Μύκονος,

Το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το γάμο της Δούκισσας Νομικού με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο!

Στο νησί των ανέμων, όπου οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, συγκεντρώθηκαν από νωρίς εκλεκτοί καλεσμένοι, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους!

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη και συγκεκριμένα στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην πολυτελή οικία του πατέρα του γαμπρού, εκεί όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Ο γαμπρός έφθασε στην εκκλησία ένα τέταρτο νωρίτερα φορώντας ένα κομψό γκρι κοστούμι με γιλέκο, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, ενώ η νύφη ως είθισται, καθυστέρησε για περισσότερα από δέκα λεπτά αλλά αποζημίωσε τόσο τον γαμπρό όσο και τους προσκεκλημένους με το υπέρλαμπρο νυφικό της που έφερε την υπογραφή της φίλης της, Σίλιας Κριθαριώτη.

Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρα της, Νίκος Νομικός, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος την παρέδωσε στα χέρια του γαμπρού.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε ένα μεγάλο ολονύκτιο πάρτι με συγγενείς και φίλους σε γνωστό beach bar στον Πάνορμο.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το δώρο έκπληξη που είχε ετοιμάσει το ζευγάρι για τους καλεσμένους του.

Πρόκειται για καπελάκια με τη φωτογραφία τους και αστεία στιχάκια. Τα καπέλα άλλωστε θα χρειαστούν και σήμερα στους καλεσμένους, καθώς ακολουθεί beach party σε παραλία του νησιού, αυτή τη φορά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, σύμφωνα με δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού, δεν υπάρχουν προσωρινά κάποια σχέδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα ακολουθήσουν όμως αρκετές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, καθώς όπως είπε και η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, σαν την Ελλάδα… δεν έχει!

Δείτε βίντεο του mykonoslive.tv από τον γάμο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη 61χρονος για απόπειρα βιασμού ανηλίκου στη Μύκονο

Κλιματική αλλαγή: Κινδυνεύει η Μικρή Βενετία της Μυκόνου;

Κρήτη: Ο γάμος της χρονιάς – Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (βίντεο)

Απλησίαστο τείνει να γίνει το σουβλάκι και ο γύρος

Μύκονος: Νέος διασυρμός της Ελλάδας – 711 ευρώ για ένα κοκτέιλ, τρία ποτήρια χυμό πορτοκάλι και καλαμαράκια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr