ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το 1985 η Ζωή Λάσκαρη ήταν 41 χρονών, φωτογραφίζεται γυμνή για το Playboy και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ποζάρει με αδαμιαία περιβολή για το γνωστό περιοδικό.
Οι φήμες έλεγαν τότε ότι πήρε 15 εκατομμύρια δραχμές.
Το τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, επειδή φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς την άδεια των Αρχών.
Παρόλα αυτά το περιοδικό κυκλοφόρησε κανονικά κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων.
Πάντως, η συγκεκριμένη φωτογράφιση σκανδάλισε όχι μόνο για το γυμνό της υπόθεσης και για τις ενστάσεις των βουλευτών της ΝΔ αλλά και για τη φημολογούμενη αμοιβή της ηθοποιού με το αστρονομικό, για την εποχή, ποσό των 15 εκατ. δραχμές.
Βέβαια, η Ζωή Λάσκαρη είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έλαβε την οποιαδήποτε αμοιβή για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.





























































