ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόδραση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο έκανε το Σαββατοκύριακο η Νικολέττα Ράλλη και αναστάτωσε τους λουόμενους με τις χυμώδεις καμπύλες της!
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια «συνελήφθη» από την κάμερα του Mykonos Live Tv να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα, με μεγάλα μαύρα γυαλιά, τουρμπάνι στο κεφάλι και μπικίνι στις αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου.
Οι άρρενες είχαν «καρφωθεί» στο πληθωρικό μπούστο της. Η χυμώδης Νικολέττα χαλάρωνε by the sea κάνοντας βόλτες, ακούγοντας μουσική από το κινητό της και όλοι την χάζευαν!
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των ανέμων, δεν παρέλειψε να αφιερώσει χρόνο στην αγαπημένη της γυμναστική, την hot yoga, η οποία σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί και τον καλό μεταβολισμό, αποτελούν τους λόγους που η Νικολέττα διατηρεί αυτό το κορμί!























































