ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άναψαν τα αίματα στην Μύκονο μεταξύ της Βίκυς Καγιά και του συντρόφου της, Ηλία Κρασσά, με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα του Mykonos Live Tv.
Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας βρίσκονται στο νησί των Ανέμων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, άλλα η απόδραση στην «κοσμοπολίτισσα» των Κυκλάδων τούς βγήκε ξινή.
Ο φακός του καναλιού μας «συνέλαβε» το διάσημο ζευγάρι της showbiz σε στιγμές μεγάλης έντασης. Οι δυο τους είχαν αποτραβηχτεί στην άκρη της παραλίας και τα έλεγαν σε έντονο ύφος.
Δεν μάθαμε τον ακριβή λόγο της διένεξής τους, ωστόσο η Βίκυ Καγιά φαινόταν ιδιαίτερα ενοχλημένη από την συμπεριφορά του συντρόφου της και μάλιστα τού έκανε υποδείξεις.
Εκείνος από την πλευρά του δεν φαινόταν να συμμερίζεται όσα έλεγε η αγαπημένη του και που και που «έσκαγε» ειρωνικά χαμόγελα.
Μετά τον τσακωμό και προφανώς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για μια ώρα από την παραλία, ενώ ο Ηλίας Κρασσάς στο διάστημα αυτό απόλαυσε το μπάνιο του στην θάλασσα και έπαιξε μπουγέλο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!























































