Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζορτζ Στεφανόπουλος: Πώς ο πρώην σύμβουλος του Κλίντον επιβεβαιώνει το μύθο του… “greek lover”

Τζορτζ Στεφανόπουλος: Πώς ο πρώην σύμβουλος του Κλίντον επιβεβαιώνει το μύθο του… “greek lover”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, διάσημος Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός, σύμφωνα με τη σύζυγό του, είναι ένα ακούραστο… sex machine.

Παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του ABC, ο οποίος είχε εργαστεί στη διοίκηση Κλίντον ως διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και ανώτερος σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, πλησιάζει τα 60, οι επιδόσεις του στο κρεβάτι μάλλον… καλυτερεύουν με το πέρασμα του χρόνου.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, η ταλαντούχα κωμικός Άλι Γουέντγουορθ, στο πρόσφατο βιβλίο της «Go Ask Ali», το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 17 χρόνια έχει μια ιδιαίτερα έντονη σεξουαλική ζωή.

Σε βαθμό μάλιστα που αυτό επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις τους με τους άλλους ανθρώπους, αφού το πάθος που νιώθουν ακόμα ο ένας για τον άλλον προκαλεί αναπόφευκτα… ζήλια.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την ίδια, προκύπτει όταν στις εξόδους με τις παντρεμένες φίλες της η κουβέντα στρέφεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους γάμους τους, στην έλλειψη σεξ και την πλήξη της συζυγικής ζωής.

«Όταν φτάνει η τρομερή στιγμή που με ρωτάνε πόσο συχνά το κάνουμε με τον Τζορτζ εγώ δεν ξέρω τι να πω. Έχω χάσει φιλίες εξαιτίας αυτής της ερώτησης. Όταν επιτέλους το παίρνω απόφαση και ξεστομίζω την απάντηση, οι γυναίκες αρχίσουν να ουρλιάζουν και να χτυπιούνται, σαν να τους ομολόγησα ότι σκότωσα τον σκύλο μου.

»Μια από αυτές πάντα κοπανάει το χέρι της στο τραπέζι. Κάποτε μια φίλη μου έσπασε ένα ποτήρι από το σοκ. Συγγνώμη κιόλας! Είναι έγκλημα που γουστάρουμε ο ένας τον άλλον! Αμάν!», γράφει η Γουέντγουρθ στο βιβλίο της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr