ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύελλα αντιδράσεων τόσο από εκπροσώπους αλβανικών πολιτικών κομμάτων και κινημάτων όσο και από τον αλβανικό καλλιτεχνικό κόσμο, προκάλεσε η είδηση της συναυλίας που θα δώσει στα Τίρανα ο Νότης Σφακιανάκης, μεταδίδει το Himara.
Η συναυλία διοργανώνεται από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα και θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων της Αλβανικής πρωτεύουσας.
Από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων.
Δεν είναι μόνο ακραία κόμματα και οργανώσεις της Αλβανίας που εκτοξεύουν οργή εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή αλλά είναι και οι πλέον δημοφιλείς Αλβανοί καλλιτέχνες που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε «μποϊκοτάζ» της συναυλίας!
Οι γείτονες αναπαράγουν δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη θεωρούν ότι έχει εκφραστεί πολλές φορές εναντίον των Αλβανών.. Έτσι του το ανταποδίδουν!























































