ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομα θα έχουμε ευχάριστα για ζευγάρι Eλλήνων πολιτικών.
Ο έρωτάς τους περνά στο επόμενο στάδιο και οι δύο τους αναμένεται να πραγματοποιήσουν πολιτικό γάμο σε ιδιαίτερα στενό κύκλο.
Ο λόγος για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου και τον σύντροφό της και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Οικονόμου.
Το ζευγάρι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έζησε ένα θυελλώδη έρωτα και τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά του δημαρχείου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Ιούλη σε πολύ κλειστό κύκλο.
Γνωρίστηκαν το 2013, όταν η Κατερίνα Μάρκου ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ. ΑΡ.
Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, και παρόλο που και οι δυο τους στην αρχή της σχέσης τους είχαν να αντιμετωπίσουν τα διαζύγιά τους με τους προηγούμενους συντρόφους τους, τελικά ο έρωτάς τους στάθηκε δυνατός και είναι πια αχώριστοι.























































