ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τιτίκα Σαριγκούλη νοσηλεύεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με προβλήματα υγείας, τα οποία προήλθαν από πνευμονικό οίδημα που υπέστη στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «ΑΝΝΕ…ΧΕΙΑ» του Γιώργου Μακρή βρέθηκε στη Σπάρτη.
Όπως εξομολογείται η Τιτίκα Σαριγκούλη στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, από το δωμάτιο της στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες με συμπτώματα ιλίγγου:
«Μείναμε σε ένα άθλιο ξενοδοχείο που θύμιζε στρατόπεδο του Άουσβιτς και δεν είχε καθόλου θέρμανση.
«Δυστυχώς, πέσαμε σε τριτοκοσμικές καταστάσεις και με έναν καιρό σε όλη την Ελλάδα που είχε πολύ παγωμένες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να πάθω πνευμονικό οίδημα και να μεταφερθώ στο νοσοκομείο.
»Ευτυχώς, βρίσκομαι στα χέρια πολύ καλών γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και τους ευχαριστώ πολύ όλους για ό,τι κάνουν για την περίπτωσή μου, που δεν είναι καθόλου απλή».























































